De ce noi

Compania Nitro Nobel Group (NNG)

Infiintata in 2010, Nitro Nobel Group este o companie cunoscuta in industria explozivilor din Romania si mediul international, fiind o afacere pe care am dezvoltat-o cu entuziasm si din pasiune pentru acest domeniu.
Acoperim, pentru piata din Romania, toata gama de aparatura si servicii de consultanta necesare unor lucrari sigure si precise in exploatarile miniere subterane si de suprafata.

Construim permanent o relatie personalizata cu fiecare client, adaptandu-ne constant celor mai complexe cerinte si nevoi.
In relatiile pe care le cream, ne defineste transparenta, increderea si promptitudinea, avand convingerea ca doar cu aceste atribute se poate ajunge la succes.
Furnizorii si partenerii nostri cred in aceleasi valori ca ale noastre, fiind oameni care continua sa se reinventeze si sa fie autentici intr-o piata dinamica si competitiva.

Ne manifestam cu responsabilitate in acest domeniu care implica maximum de seriozitate, siguranta si profesionalism, iar multumirea clientilor nostri inseamna o crestere a acestui domeniu si o piata interesanta, cu un viitor aflat in evolutie.

MISIUNEA NNG

Misiunea Nitro Nobel Group este aceea de a se dezvolta ca prestator de servicii locale si internationale, care pune accent pe spiritul antreprenorial, excelenta operationala, pe respectul pentru oameni si mediu.

Nitro Nobel Group isi propune sa devina un nume important in urmatoarele domenii: mijloace ajutatoare si echipamente specifice pentru lucrarile de impuscare, insotirea transporturilor speciale si logistica, casa de expeditii – marfuri periculoase (ADR), oferindu-le clientilor consultanta si solutii complete, stabilind cu acestia parteneriate de lunga durata.

VIZIUNEA NNG

Reprezinta crezul intr-un viitor in care toti clientii nostri vor folosi aparatura necesara pentru ca lucrarile lor sa fie executate corect si in siguranta.

VALORILE CARE NE DEFINESC

Calitatea produselor si a serviciilor este o prioritate pentru noi.
Experienta acumulata in fiecare zi constituie o resursa extrem de valoroasa si indispensabila dezvoltarii NNG.
Pasiunea pentru acest domeniu de activitate reprezinta inspiratia noastra cotidiana.
Inovatia este un concept pe care il urmarim pentru a ne dezvolta produsele, serviciile, relatiile cu clientii si furnizorii.