De ce noi

Compania Nitro Nobel Group (NNG)

Suntem o companie cu experienta de 10 ani in industria transporturilor speciale, atat din Romania, cat si din lume.
Am crescut frumos, constant si sustinut an de an datorita serviciilor de inalta calitate pe care le punem la dispozitia clientilor nostri.
Pe drumul ales, suntem ghidat ide standardele internationale, respectandu-ne intotdeauna valorile.

Suntem mandri de calitatea produselor si serviciilor noastre si oferim solutii pentru orice situatie in aria noastra de expertiza, iar rezultatele reflecta cel mai bine expertiza acumulata: peste 1.000 de transporturi speciale în ultimii 5 ani, avand ca destinatie sau in tranzit in peste 30 de tari – Ungaria, Bulgaria, Turcia, Grecia, Italia, Cehia, Spania, Franta, Germania, Croatia, Slovenia, Slovacia, Polonia, Elvetia, Olanda, Belgia, Norvegia, UK, Suedia, Lituania, Letonia, Belarus, Finlanda, Ukraina, Indonezia, Vietnam, Liban, Australia, Israel, SUA, Georgia, Rep. Moldova, Canada, Muntenegru, Arabia Saudita, transporturi cu o valoare de peste 500 milioane euro.
Respectam individualitatea clientilor nostri astfel incat ne implicam in fiecare serviciu oferit cu solutii personalizate si consultanta adecvata, deoarece consideram ca fiecare client este important si merita implicarea deplina a echipei noastre.

Credem in inovatie si evoluam intr-o piata dinamica pentru a intalni nevoile clientilor nostri. De aceea, in epoca vitezei, constientizam importanta timpului si venim in intampinarea acestora cu Nitro Digital Logistics, o aplicatie care digitalizeaza logistica transporturilor speciale. Astfel, aplicatia devine un asistent personal virtual prin intermediul careia clientii pot monitoriza in timp real transportul plecand de la documentele necesare pana la urmarirea traseului acestuia.
Aplicatia permite personalizarea in detaliu a contului pentru fiecare utilizator astfel incat acesta sa aiba o viziune de ansamblu, coerenta si exacta asupra situatiei transportului special.
In cadrul acesteia poate fi incarcat intregul set de documente aferent transportului (facturi, liste de colisaj, licente de import/ export, autorizatii, documente specifice legate de mijloacele de transport, conducator auto etc) de catre utilizatori – astfel, fiecare parte implicata (client/ partener/ furnizor/ tert) are acces la informatia existenta, la eventualele modificari si la situatia datelor ce urmeaza a fi adaugate, totul in timp real.

Consideram ca individualitatea clientilor nostri este o resursa pretioasa ce merita respectata si cultivata.

MISIUNEA

Ne dorim sa facem diferenta pe piatra internationala a transporturilor speciale prin produsele si serviciile noastre destinate institutiilor si companiilor din domeniul apararii, ordinii publice si sigurantei nationale.

Nitro Nobel Group este un nume de referinta in urmatoarele domenii:
• mijloace ajutatoare si echipamente specifice pentru lucrarile de impuscare,
• insotirea transporturilor cu caracter special si logistica,
• casa de expeditii – marfuri periculoase (ADR),
toate acestea insotite de consultanta si solutii complete, flexibile, adaptate propriilor nevoi.

Astfel, echipa NNG se mandreste cu o statistica exceptionala: zero incidente in 10 ani de activitate, siguranta fiind mereu o prioritate pentru noi.

VIZIUNEA

Echipa noastra este orientata catre client, asigurand flexibilitate si profesionalism in indeplinirea serviciilor contractate, dorindu-ne succesul fiecaruia. Evoluam constant, ne dezvoltam si ne extindem limitele, atat la nivelul companiei cat si al echipei, de aceea dezvoltarea continua, atat individuala a membrilor, cat si a colectivului, primeaza in lista prioritatilor noastre – aceasta fiind o consecinta naturala a dorintei de a oferi clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate, la cele mai inalte standarde.

Oferim acces rapid si in timp real la informatii pentru asigurarea eficientei si transparentei servicilor oferite, la un nivel ce depaseste competitorii. In acest sens, am dezvoltat o retea extinsa de parteneri de incredere, care pot interveni ori de cate ori este necesar, deoarece stim cat de pretios este timpul – resursa care ne dorim sa fie impartasita cu persoanele dragi clientilor nostri.

Ne mandrim cu atentia la detalii si reusim sa anticipam fiecare posibila problema oferind solutii in avans pentru evitarea eventualelor complicatii – stim cat de important este un nivel de stres redus pentru bunastarea generala si asta ne dorim sa oferim clientilor nostri.

Increderea si profesionalismul caracterizeaza relatiile noastre, dincolo de aspectul comercial al contractului.

Nitro Nobel Group ofera solutii pentru orice situatie neprevazuta din domeniul explozivilor si al transporturilor speciale – de la blocarea transportului pana la confiscarea marfurilor in cazul unei documentatii incomplete, etc.

Credeam cu tarie ca provocarile domeniului in care activam sunt un prilej de a pune in valoare competentele si experienta dobandita in cei 10 ani de activitate si consideram ca succesul nostru vine din succesul si satisfactia fiecarui client.

VALORILE CARE NE DEFINESC

Corectitudine – oferim clientilor nostri o viziune clara asupra serviciilor oferite.
Calitate – siguranta si eficienta stau la baza fiecarui contract.
Expertiza – experienta acumulata si rezultatele excelente ne ambitioneaza sa oferim servicii de cea mai inalta calitate tuturor clientilor nostri.
Inovatie – implementarea digitalizararii transporturilor clientilor nostri, fiind lideri in acest aspect prin intermediul aplicatiei Nitro Digital Logistics ce functioneaza ca un asistent personal virtual.