Logistica digitala

Nitro Digital Logistics (NDL) este noul asistent personal care te va ajuta sa-ti duci afacerea la un alt nivel. Dupa 10 ani de experienta in transporturi speciale platforma digitala continua misiunea grupului de a asigura o eficienta logistica la un alt nivel, oferind informatii in timp real, pornind de la documente si pana la monitorizarea traseului transportului.
Aplicatia permite personalizarea in detaliu a contului pentru fiecare utilizator astfel incat acesta sa aiba o viziune de ansamblu, coerenta si exacta asupra situatiei transportului special. Intregul set de documente aferent transportului (facturi, liste de colisaj, licente de import/ export, autorizatii, documente specifice legate de transport si sofer etc) este incarcat in aplicatie de utilizatori, astfel incat fiecare parte implicata (client/ partener/ furnizor/ tert) sa aiba acces la informatia existenta, precum si la eventualele modificari si la situatia datelor ce urmeaza a fi adaugate.
Complexitatea informatiilor continute in contul Nitro Digital Logistics face ca acestea sa constituie o baza de date esentiala in managementul transporturilor speciale si al afacerii, oferind totodata o serie de rapoarte specifice, in functie de particularitatile fiecarui business, ce pot fi personalizate de fiecare client in parte.
Totodata, Nitro Digital Logistics actioneaza ca un asistent personal care nu ia niciodata o zi libera. De exemplu, trimite e-mail-uri si mesaje text in timp real cu date relevante vizavi de transporturile efectuate, cum ar fi cantitatea de marfa permisa de o anumita licenta sau data de expirare de pe anumite documente.

Cum functioneaza aplicatia?

* Accesul in aplicatie se face pe baza unui username si a unei parole, respectand toate standardele de confidentialitate si securitate.

* In cadrul aplicatiei clientul isi poate vedea un istoric al tuturor transporturilor efectuate cu toate detaliile de care are nevoie pentru monitorizarea acestora.

* Incarcare documente: aceasta sectiune permite utilizatorului sa incarce toate fisierele necesare pentru un transport. Fara imprimare, scanare si trimitere prin posta electronica a lucrarilor, eficienta mai mare si raspunsuri mai rapide.

* Notificari: utilizatorul este anuntat in timp real despre informatii relevante, de la date privind expirarea documentelelor, pana la rapoarte analitice obtinute in timp real.

Intr-o industrie a transporturilor “speciale” Nitro Digital Logistics face ca totul sa para mai usor!