Nitro Nobel Group (NNG)

De peste 10 ani activăm în industria transporturilor speciale, atât în România, cât și în lume. Suntem o mână de oameni, dar cu o experiență vastă și o etică profesională care ne-au permis să creștem constant și sustenabil de la an la an, prin reputație și calitatea serviciilor oferite.

Suntem ghidați de standarde impuse de industrie și valori solide care ne-au îngăduit construirea unor relații la fel de solide, bazate pe reciprocitate.

Avem un sentiment puternic de mândrie când vine vorba de pregătirea și experiența noastră în domeniu și rezultatele reflectă acest know-how: peste 1.000 de transporturi speciale în ultimii 5 ani, având ca destinație sau în tranzit în peste 30 de țări – Ungaria, Bulgaria, Turcia, Grecia, Italia, Cehia, Spania, Franța, Germania, Croația, Slovenia, Slovacia, Polonia, Elveția, Olanda, Belgia, Norvegia, UK, Suedia, Lituania, Letonia, Belarus, Finlanda, Ukraina, Indonezia, Vietnam, Liban, Australia, Israel, S.U.A., Georgia, Republica Moldova, Canada, Muntenegru, Arabia Saudita – transporturi cu o valoare care depășește 600 de milioane de euro.

Înțelegem și respectăm individualitatea clienților noștri astfel încât ne implicăm în fiecare proiect cu soluții personalizate și consultanță adecvată, deoarece considerăm că fiecare client este la fel de important și merită implicarea totală a echipei noastre.

Divizia noastra de explozivi este specializata in productia si dezvoltarea de explozivi pentru industria civila, insotita de toate serviciile legate de aplicatiile materialelor energetice.

Nitro Nobel furnizează explozivi pentru diferite industrii, produse și servicii de vârf în categoriile de explozivi comerciali și sisteme de sablare și monitorizare și consultanță de mediu.

Nitro Nobel dezvoltă soluții de încredere pentru a răspunde așteptărilor și solicitărilor clienților

Investim în dezvoltarea tehnologiilor și tehnicilor pentru a ne asigura că livrăm în continuare produse și servicii pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Credem în inovație și evoluăm într-o piață dinamică pentru a anticipa mereu nevoile clienților noștri. De aceea, în epoca vitezei, conștientizăm importanța timpului și venim în sprijinul partenerilor noștri cu soluții digitale inovatoare pentru industrie: am creat Nitro Nobel Digital Unit, o aplicație pentru digitalizarea logisticii în transporturile speciale. Aplicația este asistentul personal virtual perfect prin intermediul căreia clienții pot monitoriza în timp real transportul: de la documentele necesare până la urmărirea traseului acestuia. Aplicația permite personalizarea în detaliu a contului pentru fiecare utilizator astfel încât acesta să aibă o viziune de ansamblu, coerentă și exactă asupra situației transportului special.

În cadrul acesteia poate fi încărcat întregul set de documente aferent transportului (facturi, liste de colisaj, licențe de import/ export, autorizații, documente specifice legate de mijloacele de transport, conducător auto etc.) de către utilizatori – astfel, fiecare parte implicată (client/ partener/ furnizor/ terț) are acces la informația existentă, la eventualele modificări și la situația datelor ce urmează a fi adăugate, totul în timp real.

Considerăm că individualitatea clienților noștri ne provoacă și ne motivează să fim dinamici și creativi, fiind o resursă prețioasă de învățare și dezvoltare continuă.

Viziune

Suntem brandul de referință din Europa pentru siguranța transporturilor și mărfurilor cu caracter special, fiind singura companie cu servicii integrate care asigură accesul în timp real la derularea întregului proiect al clientului.

Misiune

Oferim servicii integrate prin sinergia liniilor de business: servicii de transport, pază și însoțire, distribuție de produse speciale.
Consultanță strategică și de specialitate pentru parteneri: oferim soluții la nevoi specifice locale și anticipăm provocări potențiale.
Deținem singura platformă de asistență digitală din Europa (NNDU) în derularea proiectelor: urmărirea rutei, managementul documentelor, istoricul proiectelor, notificări în timp real.
Competențe solide și specializare continuă: competențe multifuncționale, expertiză tehnică și experiență solidă.

Valori

1. Onestitate și relații durabile bazate pe încredere.
2. Creativitate și inovație.
3. Disponibilitate și perseverență.