NN Digital Unit este noul asistent personal care te va ajuta să-ți duci afacerea la un alt nivel. După 10 ani de experiență în transporturi speciale platforma digitală continuă misiunea grupului de a asigura o eficiență logistică la un alt nivel, oferind informații în timp real, pornind de la documente și până la monitorizarea traseului transportului.

Aplicația permite personalizarea în detaliu a contului pentru fiecare utilizator astfel încât acesta să aibă o viziune de ansamblu, coerentă și exactă asupra situației transportului special. Întregul set de documente aferent transportului (facturi, liste de colisaj, licențe de import/ export, autorizații, documente specifice legate de transport și șofer etc) este încărcat în aplicație de utilizatori, astfel încât fiecare parte implicată (client/ partener/ furnizor/ terț) să aibă acces la informația existentă, precum și la eventualele modificări și la situația datelor ce urmează a fi adăugate.

Complexitatea informațiilor conținute în contul NN Digital Unit face ca acestea să constituie o bază de date esențială în managementul transporturilor speciale și al afacerii, oferind totodată o serie de rapoarte specifice, în funcție de particularitățile fiecărui business, ce pot fi personalizate de fiecare client în parte.

Totodată, NN Digital Unit acționează ca un asistent personal care nu ia niciodată o zi liberă. De exemplu, trimite e-mail-uri și mesaje text în timp real cu date relevante vizavi de transporturile efectuate, cum ar fi cantitatea de marfă permisă de o anumită licență sau data de expirare de pe anumite documente.

Cum funcționează aplicația?
• Accesul în aplicație se face pe baza unui username și a unei parole, respectând toate standardele de confidențialitate și securitate.
• În cadrul aplicației clientul își poate vedea un istoric al tuturor transporturilor efectuate cu toate detaliile de care are nevoie pentru monitorizarea acestora.
• Încărcare documente: această secțiune permite utilizatorului să încarce toate fișierele necesare pentru un transport. Fără imprimare, scanare și trimitere prin poștă electronică a lucrărilor, eficiență mai mare și răspunsuri mai rapide.
• Notificări: utilizatorul este anunțat în timp real despre informații relevante, de la date privind expirarea documentelelor, până la rapoarte analitice obținute în timp real.

Într-o industrie a transporturilor “speciale” NN Digital Unit face ca totul să pară mai ușor!

//nitro-nobel.ro/wp-content/uploads/2021/01/NNG-Digital-Unit-logo-01.jpg