Servicii

Tranzit

Tranzit

Tranzitul de armament, munitii, materii explozive, tehnica militara, substante periculoase prin Romania.

Ne ocupam de autorizarea completa si insotirea marfurilor periculoase pe teritoriul Romaniei.

Servicile noastre includ:
– aviz de tranzit/ autorizatie pentru tranzit/ licenta individuala de tranzit;
– insotire cu personal specializat si efective de jandarmi a transportului pe teritoriul Romaniei;
– obtinerea permisului/ autorizatiei de tranzit pentru Europa, Statele Unite ale Americii, Canada si Orientul Mijlociu.

Casa de expeditii

Casa de expeditii

Atunci cand aveti de transportat bunuri clasificate de legi si reglementari in vigoare cu un anumit grad de periculozitate, Nitro Nobel – Casa de expeditii va pune la dispozitie serviciile de transporturi de marfuri periculoase (ADR) pe rute de transport interne si internationale.

Solicita oferta transport

Traficul este coordonat de profesionisti care analizeaza solicitarile si ofera solutii personalizate pentru fiecare client in parte.

Efectuarea transporturilor directe si regulate reprezinta una dintre activitatile noastre si presupune o utilizare cat mai eficienta a mijloacelor de transport ale colaboratorilor.

In domeniul expeditiei si a logisticii contractuale abordam o strategie bazata pe avantajele colaborarii si interconectarii in cadrul lantului de aprovizionare in care nevoile de capacitate, de localizare si promptitudine a transporturilor sunt pe deplin acoperite.

Avantajele create de utilizarea serviciilor biroului de expeditie:
– Reducerea timpului si a eforturilor de gasire a mijlocului potrivit de transport cu care marfa sa fie transportata si livrata la timp. Cunoastem rutele cele mai bune si mai rapide, avand deja experienta lantului logistic de aprovizionare, iar Nitro Nobel – Casa de expeditii faciliteaza derularea marfurilor in cele mai bune conditii de pret, operativitate si siguranta;

– Organizarea expedierii marfurilor in regim de grupaj, reducand astfel cheltuielile clientilor prin plata doar a locului marfii transportate si nu a intregului mijloc de transport.

Pentru informatii si consiliere a expedierii marfurilor in transport rutier, va stau la dispozitie: Doru Anghelache si Marius Negrea.

CLASIFICAREA MARFURILOR ADR

Transport agabaritic

Transport agabaritic

Tranzitul de marfuri agabaritice prin Romania.

Furnizor specializat de logistica si solutii de transport agabaritic rutier, combinat cu transport maritim, fluvial, feroviar sau aerian.

Obtinem autorizatii specifice, furnizam servicii de escorta si asiguram marfa pe durata transportului.